Diensten en werkwijze – Apotheek Heylo/ Apotheek Limmen / Servicepunt Zandzoom – Heiloo

Apotheek Heylo, Apotheek Limmen & Servicepunt Zandzoom

Welkom bij Apotheek Heylo, Apotheek Limmen en ons Servicepunt Zandzoom. Op deze website tonen wij u betrouwbare informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Apotheek Heylo is ook iedere zaterdag geopend van 09.00-16.00 uur

Diensten en werkwijze

Middels onze website informeren wij u graag over onze dienstverlening. Beweeg uw muis over de menuoptie “Diensten en werkwijze” om te zien welke diensten wij allemaal aanbieden.

Rechtstreekse declaratie naar de verzekering

Wist u dat wij uw medicijnen in veel gevallen rechtstreeks kunnen declareren bij uw zorgverzekeraar? Dit betekent voor u dat u de nota niet meer zelf hoeft te betalen en door te sturen, dat doen wij voor u. Voorwaarde is wel dat het recept is voorgeschreven door een arts en dat ze onder de dekking vallen van uw polis en uw verzekering en polisnummer bij ons bekend zijn. U hoeft er dan zelf niet meer naar om te kijken. Echter, houdt u er rekening mee dat niet alle medicijnen (volledig) worden vergoed.

Om rechtstreeks bij uw verzekeringsmaatschappij te kunnen declareren, is het wel noodzakelijk dat u ons meteen op de hoogte brengt van wijzigingen in uw verzekeringsnummer en/of verzekering.